Direct naar content

Adres

Bezoekadres

Designhuis
2e verdieping
Stadhuisplein 3
Eindhoven

Postadres

Postbus 90150
5600 RB Eindhoven

Emailadres

info@cultuureindhoven.nl

Telefoonnummer algemeen

040 238 43 03

Direct contact opnemen

  • * jouw gegevens gebruiken we om contact op te nemen met jou m.b.t. jouw vraag. We slaan de gegevens niet op en deze worden na contact verwijderd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreekuur

I.v.m. COVID-19 kunnen we momenteel geen mensen ontvangen voor het spreekuur. Mail naar info@cultuureindhoven.nl en een beleidsmedewerker neemt telefonisch contact met je op.

Elke dinsdagochtend (behalve in de meeste vakantieperiodes) van 10.00 tot 12.00 uur ‘s morgens kun je bij ons terecht op het spreekuur (wanneer er een spreekuur vervalt, communiceren we dit via de nieuwsbrief, bij nieuwsberichten en op de agenda van deze website). Het spreekuur is bedoeld ter ondersteuning van het culture veld in Eindhoven en voor iedereen die bijvoorbeeld een subsidieaanvraag bij ons wil doen en daar vragen over heeft. Maar je bent ook van harte welkom voor andere concrete vragen op het gebied van cultuur in Eindhoven of om gewoon kennis te komen maken. De medewerkers van Cultuur Eindhoven zitten in wisselende samenstelling klaar om je zo goed mogelijk te helpen. Je kunt een afspraak maken of gewoon binnenlopen in het Designhuis. Je vindt ons op de tweede verdieping.