Direct naar content

Het doel van SUM-IT is het delen van tools en methodologieën voor o.a. inclusive design, digital service design, citizen-driven innovation en passion-based co-creation.

Tijdens de DDW wordt, mede door Cultuur Eindhoven in het kader van het Programma Creatieve Industrie, op 23 oktober de Creative Ring SUM-IT georganiseerd, waarbij experts vanuit Aarhus, Barcelona, Brussel, Gent, Eindhoven, en Espoo lezingen, masterclasses en workshops komen geven.

Er is met een aantal partners een breder programma ontwikkeld dan alleen de SUM-IT:
Maandag 22 oktoberHet Frankenstein Symposium
Dinsdag 23 oktoberSUM-IT 
Woensdag 24 oktober – een ontbijt bij de expositie Robot Love en DDW tour langs enkele DDW hotspots, samengesteld door Dutch Design Foundation

De SUM-IT wordt geopend door Koen Snoeckx als vertegenwoordiger van Creative Ring Eindhoven, gevolgd door een Keynote van Angela Plohman, Executive Vice President van Mozilla Foundation. Het programma bestaat verder uit diverse deel-sessies waarvan Cultuur Eindhoven een sessie verzorgt over creativiteitsontwikkeling bij basisschoolkinderen en hoe dit te implementeren in het curriculum. Deze sessie wordt geleid door onderzoekster Claudia de Graauw en Harm Hofmans (MU - De creatieve code).

Meer informatie over het programma vind je hier.

Tickets voor het programma zijn hier te bestellen en kosten respectievelijk 295,- euro voor SUM-IT (inclusief het ontbijt en de tour op woensdag) en 335,- euro voor een combinatieticket voor het Frankenstein Symposium & SUM-IT (wederom inclusief het ontbijt en de tour op woensdag).

terug naar het overzicht