Direct naar content

MU, Wallstreet, EDHV en Dutch Invertuals geven aftrap voor een estafette van drie Eindhovense bottom up design-events in de vorm van designers markets. Doel is om de uitwisseling en verbinding van de designers community in deze stad met elkaar en met direct geïnteresseerd publiek te verbeteren. Er zijn in 2019 2 edities van 'Designers Market by Designers United' gehouden. Op 13 maart vindt de derde editie plaats.

Er worden voor iedere designers market 5 tot 10 ontwerpers uitgenodigd om actief mee te doen. Zij brengen spullen, ideeën en kennis uit hun studio naar de markt. Daarnaast kan iedereen een kraampje huren om spullen te ruilen, delen en te kopen/verkopen. Centraal staat de vraag: waar zijn de de designers naar op zoek: praktische tips, materialen, kennis, ideeën, samenwerkingspartners, geld, netwerken noem maar op?

Tegelijk met de 'Designers Market by Designers United'  zendt RaRa Radio een reeks verdiepende Designers Dialogen uit. Ieder gesprek duurt tenminste een uur en draait om de visie van twee ontwerpers die door RaRa Radio of een van de initiatiefnemers worden bevraagd op hun praktijk.

Eerdere uitzendingen van deze Designers Dialogen kan je via onderstaande links terugluisteren:
https://www.mixcloud.com/RARARADIO_EHV/designers-united-rararadio-07-11-2019
https://www.mixcloud.com/RARARADIO_EHV/designers-united-rararadio-05-12-2019
https://www.mixcloud.com/RARARADIO_EHV/designers-united-rararadio-13-02-2020

 

 

 

 

 

 

terug naar het overzicht