Direct naar content

De stichting Rugged Solutions is sinds 2005 actief als breakdance crew. In 2017 hebben The Ruggeds met steun van Stichting Cultuur Eindhoven de theatershow Adrenaline ontwikkeld en gespeeld in binnen- en buitenland.

Rugged Solutions ontwikkelt in 2018 de nieuwe urban dance productie TIES en speelt deze in 2019 met zeven speelbeurten in het Parktheater en daarna in een landelijke en internationale tournee. Daarmee ontwikkelt The Ruggeds aanbod in theaters voor een nieuw en jong theaterpubliek. Om de theaterproductie sterk te maken volgen de dansers workshops van experts en worden een choreograaf en een theaterregisseur betrokken bij de ontwikkeling van de productie. 

Rugged Solutions wil met haar programma bijdragen aan talentontwikkeling van breakdancers. Doelgroep is de nieuwe generatie dansers die zich de komende jaren naar de top zullen ontwikkelen. The Ruggeds willen hen helpen een specifiek veld te gaan verkennen. Vooralsnog bestaat de ondersteuning in Battles, Theater, Events en Media&Design. Door een CV op te bouwen krijgen de talenten kansen op optredens binnen en buiten Eindhoven.

terug naar het overzicht