Direct naar content
17 februari 2022

Extra middelen blijven in 2022 essentieel voor individuele makers om verder te kunnen investeren in hun vak, atelier, vaardigheden of ter ontwikkeling. Daarnaast moet het voor artiesten en makers in Eindhoven mogelijk gemaakt worden om hun beroepspraktijk te kunnen blijven uitvoeren tijdens de crisis. In de vorm van een regeling genaamd 'Covid-19 Toekomstperspectief Cultuur 2022 - Makers' worden financiële middelen vrijgemaakt om dit in het eerste kwartaal van 2022 te kunnen ondersteunen. Tijdens deze informatiebijeenkomst leggen wij uit wat deze toekomstige regeling in gaat houden.

Naast de lokale regeling zijn er ook verschillende landelijke mogelijkheden, waaronder bij het Mondriaan Fonds voor beeldend kunstenaars. Regiomakelaar Rebecca Nelemans van het Mondriaan Fonds legt de mogelijkheden en regelingen binnen het fonds uit, waaronder de regelingen Start, Basis en Project voor beeldend kunstenaars. 

Wil je hier graag bij aanwezig zijn? Meld je dan nu aan via info@cultuureindhoven.nl. Doe dit uiterlijk zondag 13 februari. De bijeenkomst vindt plaats in het restaurant-café van de Effenaar.