Direct naar content
22 oktober 2019

Het CWF is een 3-daags evenement over creativiteit en innovatie. Het thema van 2019 is “Change the inevitable”. Centraal staan de Sustainable Development Goals (SDGs) en dan met name: 3: goede gezondheid en welzijn, 7: betaalbare en duurzame energie, 8: waardig werk en economische groei, 12: verantwoorde consumptie en productie, 13: klimaatactie, 17: partnerschap om doelstellingen te bereiken en 10: ongelijkheid verminderen.

Als samenleving staan we voor misschien wel de grootste uitdagingen ooit. Maatschappelijke opgaven als de energietransitie, klimaatadaptatie en de circulaire economie vragen lokaal en internationaal om een duurzame manier van denken en vooral ook doen. Willen we problemen ombuigen in kansen voor de toekomst, dan zullen we onze krachten moeten bundelen. Creativiteit en innovatie spelen daarin een essentiële rol.

Noord-Brabant behoort tot de elf meest creatieve en innovatieve regio’s ter wereld, naast regio’s als Rio de Janeiro, Shanghai en Catalonië. Vanuit het wereldwijde DC Network richt Brabant zich op de internationale positionering van onze provincie als creatieve topregio. Door creativiteit in te zetten voor een betekenisvolle, mondiale samenleving met gelijke kansen voor iedereen.

21 oktober: dag 1: MAKING A CHANGE BY PLANTING A SEED FOR A BETTER WORLD, plenair programma om te inspireren
22 oktober: dag 2: BE THE CHANGE, 5 lokale hubs (waaronder Eindhoven) met workshops om samen oplossingen te vinden
Meer informatie over het programma in Eindhoven: https://cwf2019.com/timetable-day-2-eindhoven/
23 oktober: dag 3: THANK YOU FOR REVIVING MY DREAM, verschillende talks en plenair takeaways.

Meer informatie over tickets etc is te vinden via de website van CWF.