Direct naar content
12 maart 2020

Internationale zichtbaarheid van Brabantse kunstenaars, makers en instellingen is groeiende en hun internationale ster is rijzende. De potentie is groot, niets voor niets zet de provincie Noord-Brabant in op intensivering van internationalisering en is er de succesvolle Proeftuin in het kader van Regioprofiel Cultuur BrabantStad.

Maar waar begin je als je over de grens wilt werken? Als je je internationale praktijk wilt uitbreiden naar andere landen of met nieuwe projecten? Hoe kom je in aanmerking voor een Europese subsidie? Hoe moeilijk is het om een visum te krijgen voor de VS? Of wat zijn de mogelijkheden in de grensregio’s met België en Duitsland?

Op donderdag 12 maart 2020 nodigen DutchCulture en BrabantStad alle Brabantse makers en instellingen uit om langs te komen bij KunstLoc in Tilburg voor DutchCulture on Tour – Editie Brabant. Er zijn adviseurs van DutchCulture aanwezig met kennis van specifieke landen, diverse Europese subsidiemogelijkheden, mobiliteitsvraagstukken en informatie over residenties wereldwijd.

Meer informatie en een aanmeldlink vind je hier