Direct naar content

Het is binnenkort voor jongeren mogelijk om subsidie aan te vragen bij Cultuur Eindhoven voor jongerencultuur. Jongeren tussen de veertien en zevenentwintig jaar oud krijgen de kans om zelf culturele activiteiten op te starten met en voor hun leeftijdsgenoten. Met de subsidieregeling “Impuls voor Jongerencultuur Eindhoven” wil Cultuur Eindhoven samen met gemeente Eindhoven ervoor zorgen dat jonge Eindhovenaren meer cultuur maken en beleven in hun vrije tijd. Om met ons mee te kijken naar plannen en resultaten en mee te denken over kansen voor jongerencultuur in de toekomst zijn we op zoek naar jongeren tussen de veertien en zevenentwintig jaar oud.

Er zullen binnen de subsidieregeling “Impuls voor Jongerencultuur Eindhoven’ verschillende aanvragen worden gedaan en we willen graag jongeren betrekken bij het gesprek over nieuwe activiteiten. Wat sluit aan bij de behoefte en beleving van jongeren uit Eindhoven? Wat zijn fijne nieuwe activiteiten die voor je leeftijdsgenoten echt interessant zullen zijn? Wat wordt nu gemist en kan in de toekomst verbeteren?
Wat we van je vragen is dat je dit jaar 6-8 keer met ons overlegt over plannen, resultaten van activiteiten en dat je met ons meedenkt over de volgende stap. Het gaat om overleggen van 2 uur die we in overleg met jou gaan inplannen in de periode tussen 1 juni en 31 december 2023.  

Ken of ben jij iemand die tussen de 14 en 27 jaar oud is en graag meedenkt over welke culturele activiteiten er voor jongeren beschikbaar moeten zijn in Eindhoven? Stuur dan een mailtje naar ons via info@cultuureindhoven.nl met daarin vermeld wie je bent en waarom je graag mee zou willen denken. Je hebt tot en met zondag 14 mei de tijd om dit te doen. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel of app dan naar Brendan Vos van Cultuur Eindhoven: 06-14615554 (ma t/m do aanwezig) of mail ons via info@cultuureindhoven.nl