Direct naar content
04 april 2023

De eerste versie van de concept Cultuurscan is gepubliceerd. Deze vind je hier. We bespreken de opzet op 4 april in deze bijeenkomst.

2023 staat voor Cultuur Eindhoven mede in het teken van het opstellen van een Cultuurscan en concept Cultuurbrief. Dit in voorbereiding naar de nieuwe beleidsperiode van 2025-2028. De Cultuurscan en de concept Cultuurbrief vormen onderdeel van een vier-jarencyclus die gelijk loopt met de beleidscyclus van de rijksoverheid en provincie. 

De Cultuurscan 
is een overzicht van het feitelijke beeld van de stand van kunst, cultuur, creativiteit en trends binnen de stad Eindhoven.

Om de Cultuurscan op te maken zijn er dus vele verschillende gegevens/data nodig om een zo goed mogelijk beeld te kunnen verschaffen van de huidige stand van zaken op het gebied van kunst en cultuur. Het document bestaat uit een aantal relevante feiten op een rij in een verhaallijn die de feiten onderschrijven en gaat in op de toekomst en de huidige trends. De concept Cultuurscan zal op 4 april tijdens een bijeenkomst van 10.30 tot 12.30 (inloop: 10.00) besproken worden met het culturele veld.

Wil je hier graag bij aanwezig zijn? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@cultuureindhoven.nl. Doe dit voor vrijdag 31 maart. De bijeenkomst vindt plaats in de Kameleonzaal in het Parktheater en we zorgen na afloop voor een broodje als lunch.