Direct naar content
12 november 2019

In het Regioprofiel BrabantStad wordt ingegaan op de proeftuin internationalisering. Kunstloc Brabant is namens BrabantStad nu op zoek naar plannen en projecten die kunnen bijdragen aan een stevigere internationale positie op het gebied van kunst en cultuur in Brabant, waarvan de resultaten ook input leveren voor verdergaande samenwerking op het gebied van internationalisering. Over de programmalijn internationalisering is hier meer te lezen.

Makers, organisaties en instellingen kunnen plannen en projecten aanmelden. BrabantStad stelt kleine bedragen beschikbaar die kunnen helpen deze plannen en projecten te realiseren. BrabantStad is nadrukkelijk op zoek naar projecten die al in de steigers staan en ideeën die al op de plank liggen, maar nog niet gerealiseerd konden worden. BrabantStad is op zoek naar projecten uit Helmond, Eindhoven, ’s Hertogenbosch, Breda en Tilburg, én uit de rest van de provincie.

Heb jij een goed idee wat je wilt bespreken en voorleggen? Meld je dan aan voor het spreekuur in Eindhoven op dinsdag 12 november van 14.30 - 16.00 in het Designhuis. Aanmelden kan via deze website en door het juiste spreekuur aan te klikken.