Direct naar content
15 mei 2018

We bieden een cluster aan voor workshops vanuit Wijzer Werven. Het gaat om de volgende workshops:
1. Associatiewaarde bepalen (op 16 maart)
2. Private financieringswerving Bedrijven (op 26 april)
3. Partners werven en behouden (Friends- and Fundraising) (op 15 mei)
Wanneer je je inschrijft voor deze workshops, schrijf je je in voor het hele cluster dat dus bestaat uit 3 workshops op 3 dagen. 

Partners werven en behouden (Friends- and Fundraising):
Deze vaardigheidstraining, voorheen Friends- and fundraisingsskills (FFS), verandert de traditionele manier van steunverzoeken naar een manier die leidt tot lange termijn relaties. Deze nieuwe manier werkt op basis van een probleemoplossend advies- en een relatietraject op basis van wederzijds voordeel. De vaardigheden die je leert leiden tot effectievere en snellere resultaten en duurzame financierings-, donor-, sponsor- of klant-relaties. Zo’n relatiebasis biedt mogelijkheden voor uitbreiding van zaken of voor verwijzingen naar nieuwe klanten, financiers, sponsoren of donateurs. De tweede leerlijn geeft je inzicht in de financiers die je op deze manier benadert, dat zijn bedrijven, fondsen en mecenassen (major donors). De derde leerlijn geeft je inzicht in de cultuur van je organisatie die de juiste voorwaarden schept om deze financiersgroepen het best te benaderen en te behouden.

Interesse? Schrijf je in door een mail te sturen naar info@cultuureindhoven.nl. Vermeld daarbij van welke organisatie je bent. Je schrijft je dan in voor alle drie de workshops. 
Inschrijven kan tot vrijdag 9 maart.