Direct naar content

In het kader van de ontwikkeling van het cultuurbeleid voor de periode 2025-2028 publiceren we de eerste conceptversie van de Cultuurscan. Je vindt deze hier. De Cultuurscan is een overzicht van het feitelijke beeld van de stand van kunst, cultuur, creativiteit en trends binnen de stad Eindhoven. We hebben op basis van diverse bronnen een actueel beeld van cultuur in de stad geschetst, vanuit het perspectief van de culturele sector en vanuit het perspectief van inwoners.

Tijdens de bijeenkomst op 4 april bespreken we deze concept Cultuurscan. We zijn benieuwd naar jullie feedback en eventuele aanvullingen. Daarnaast willen we vooruit blikken op de hoofdstukken die nog volgen: wat zijn belangrijkste opgaven om cultuur in de stad te versterken? We kijken naar makersklimaat, cultuur van en voor iedereen en versterking van cultuur in een groeiende stad. Aanmelden kan nog tot en met donderdag 30 maart en de bijeenkomst vindt plaats in het Parktheater van 10.00 (inloop) tot 12.30 uur. 

Kan je niet bij de bijeenkomst zijn maar wil je jouw mening wel met ons delen over de Cultuurscan? Dat kan via de mail: info@cultuureindhoven.nl. We ontvangen jouw feedback graag uiterlijk 26 april.