Direct naar content

Vanwege het verstrijken van de zittingstermijn van een aantal leden van de Cultuurraad, zoekt Cultuur Eindhoven nieuwe adviseurs voor het beoordelen van subsidieaanvragen van organisaties voor culturele activiteiten. Ben jij goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de Eindhovense kunst- en cultuursector en wil jij graag jouw kennis inzetten om aanvragen te beoordelen? Reageer dan met een email naar info@cultuureindhoven.nl.

Cultuur Eindhoven wil de Cultuurraad graag uitbreiden met inhoudelijke adviseurs, in het bijzonder met specifieke kennis van de volgende disciplines: urban en jongerencultuur, theater, beeldende kunst en audiovisueel/ nieuwe media, cultuureducatie en cultuurparticipatie.

Adviseurs ontvangen per digitaal preadvies een passende vergoeding (€ 75 per advies). Voor deelname aan de vergaderingen (inclusief de voorbereiding) ontvangen de commissieleden een bedrag van € 180,-. Ook kunnen alle leden van de Cultuurraad kosten voor bezoek aan relevante voorstellingen, presentaties e.d. declareren tot een vastgesteld maximum van € 200,- per jaar.

Meer informatie en de gehele vacaturetekst vind je hier.

Wij vragen je uitsluitend via e-mail te solliciteren. Je kunt tot uiterlijk 10 december reageren door een motivatiebrief en cv (in het Nederlands, in pdf) te mailen aan info@cultuureindhoven.nl. Vermeld in je cv relevante nevenfuncties en in je motivatiebrief welk kennisgebied je beheerst. Meer informatie is te verkrijgen via deze website van Cultuur Eindhoven. Biedt dit niet voldoende informatie, dan is het mogelijk contact op te nemen met de secretaris van de Cultuurraad, Marianne Vaessen, telefoon 06 25097948 of via email: mariannevaessen@cultuureindhoven.nl