Direct naar content

Zoals we eerder hebben gecommuniceerd werken we vanaf 2024 met een nieuw subsidie-aanvraagsysteem. Voor aanvragers betekent dit het volgende per regeling:
- Snelgeld: vanaf 1 januari 2024 kan je een aanvraag indienen. Je moet deze aanvraag gewoon in  het oude en bekende systeem indienen.
- Projecten: vanaf 3 januari 2024 12.00 kan je een aanvraag indienen. Deze aanvraag moet in het nieuwe subsidie-aanvraagsysteem worden ingediend. Voor Projecten is eHerkenning niet vereist, maar dit wordt wel aangeraden. 
We hebben een korte handleiding gemaakt over hoe een aanvraag in te dienen in het nieuwe subsidie-aanvraagsysteem bij Projecten.

Voor de periode 2025-2028 werken we volledig in het nieuwe subsidie-aanvraagsysteem. Dus alle aanvragen in 2024 die voor deze periode worden gedaan lopen via het nieuwe subsidie-aanvraagsysteem
- Het is vanaf NU mogelijk om een aanvraag in te dienen voor de regeling 'Professionele Kunsten in samenhang met Provincie en het Rijk 2025-2028'. Een aanvraag dien je in via het nieuwe subsidie-aanvraagsysteem en daarvoor is eHerkenning niveau 3 vereist.
Voor het nieuwe subsidie-aanvraagsysteem moet je een nieuw account aanmaken. In onze FAQ lees je meer over deze regeling. Ook is er een presentatie gegeven over deze regeling tijdens onze informatiebijeenkomst. Die presentatie is hier te vinden. Tenslotte schreven we ook hier een korte handleiding over hoe je dient aan te vragen in ons nieuwe aanvraag-subsidiesysteem. Deze vind je hier.

Op de pagina 'informatie over subsidies' (te vinden onder zowel 'subsidies 2021-2024' als 'subsidies 2025-2028' is per regeling deze informatie tevens te vinden.