Direct naar content

In 2018 bieden we wederom een aantal eendaagse workshops aan vanuit Wijzer Werven. 
Dit keer bieden we het volgende aan:

Een cluster bestaande uit 3 workshops:
1. Associatiewaarde bepalen (16 mrt)
In deze workshop worden de relevante getallen geïdentificeerd voor jouw organisatie. Getallen waarmee je snel inzichtelijk kunt maken wat andere organisaties aan jou kunnen hebben. Meer informatie vind je onder deze link.

2. Private financieringswerving Bedrijven (26 apr) 
In deze workshop leer je de benodigde stappen om een bedrijfssponsor aan je organisatie te verbinden. Van traditionele steunverzoeken naar een creatieve en effectieve manier van benaderen.
Meer informatie vind je onder deze link

3. Partners werven en behouden (FFS) (15 mei)
Deze vaardigheidstraining, voorheen Friends- and fundraisingsskills (FFS), verandert de traditionele manier van steunverzoeken naar een manier die leidt tot lange termijn relaties. Deze nieuwe manier werkt op basis van een probleemoplossend advies- en een relatietraject op basis van wederzijds voordeel. Meer informatie vind je onder deze link

Interesse in dit drieluik? Meld je dan door een mail te sturen naar info@cultuureindhoven.nl. Vergeet niet 'Wijzer Werven' in het onderwerp te vermelden en aan te geven dat je je voor dit cluster in wilt schrijven. Deelname is gratis.  Inschrijven kan tot vrijdag 9 maart. 

En een op zichzelf staande workshop:
Merkpositionering op 3 april
In de workshop Merkpositionering wordt het merk van de instelling centraal gezet. Deelnemers worden meegenomen in de wereld van de sterke merken. Vervolgens wordt het eigen merk op scherp gezet. Meer informatie vind je hier

Aanmelden voor deze workshop kan ook door een mail te sturen naar info@cultuureindhoven.nl
Deelname is gratis. Inschrijven kan tot vrijdag 9 maart.