Direct naar content

Wijzer Werven is een programma met als doel het ondernemerschap binnen de culturele sector te vergroten. Zij bieden trainingen aan om de financieringsmix en fondsenwerving binnen een instelling te optimaliseren. Het afgelopen half jaar hebben 10 Eindhovense instellingen het trainingstraject al met succes afgerond. Naast intensieve trainingstrajecten biedt Wijzer Werven ééndaagse workshops aan. Wij organiseren drie ééndaagse workshops, waarbij je aan de slag kan met jouw vraagstukken:
- Workshop Private Fondsenwerving Bedrijven: hierin leer je de benodigde stappen om een bedrijfssponsor aan je organisatie te binden. Van traditionele steunverzoeken naar een creatieve en effectieve manier van benaderen.
- Workshop Vrijwilligersmanagement: goed vrijwilligersmanagement kan een optimaal hulpmiddel zijn om de visie en missie van de instelling te verwezenlijken en mensen aan de organisatie te binden. Maar: nieuwe vrijwilligers uit andere groepen benaderen, hoe doe je dat eigenlijk? De workshop richt zich op het vinden, binden en verbinden van vrijwilligers aan de organisatie. 
-  Workshop Friends- and fundraisingsskills: de workshop is een vaardigheidstraining met als doel: hoe kom je in twee gesprekken tot een zakelijk resultaat. Na een korte theoretische uitleg ga je door middel van rollenspellen zelf oefenen.  

Activiteit Datum Tijdstip
Private Fondsenwerving Bedrijven 8 september 09:30 - 17:00
Vrijwilligersmanagement 14 september 09:30 - 17:00
Friends- and fundraisingsskills 27 september 09:30 - 17:00


Alle workshops vinden plaats bij Cultuur Eindhoven in het Designhuis, Stadhuisplein 3. 

Heb jij een concrete vraag binnen de organisatie waar je mee aan de slag wilt? 
Meld je dan aan via info@cultuureindhoven.nl. Vermeld daarbij van welke organisatie je bent en met hoeveel mensen (maximaal 3 personen per organisatie) je de workshop wilt bijwonen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Je kan je inschrijven t/m zondag 6 augustus. Daarna maken we de selectie bekend. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.