Direct naar content
20 februari 2020

Op donderdag 20 februari sluiten we het traject  ‘Materialen voor de Toekomst' op een feestelijke manier af van 15.30 -17.30 bij ons in het Designhuis. Het afgelopen jaar hebben vijf initiatieven hard gewerkt aan hun project. Op 20 februari zullen zij door middel van een kleine expositie en presentaties laten zien wat ze hebben onderzocht en bereikt. 

‘Materialen voor de Toekomst’ is door Cultuur Eindhoven opgestart als een open call binnen het Programma Creatieve Industrie, waarbij meerdere projecten zich konden aanmelden. Met ‘Materialen voor de Toekomst’ wil Cultuur Eindhoven stimuleren dat opgedane kennis over nieuwe toepassingen of technieken met bestaande materialen, experiment met nieuwe vormen van materialen (bijvoorbeeld bio-based, recycling, et cetera) ook breed wordt gedeeld en verankerd, bijvoorbeeld binnen opleidingen.

Meer informatie over deze projecten is te vinden via onze website: https://www.cultuureindhoven.nl/programma-creatieve-industrie/projecten/

Wil je hierbij aanwezig zijn? Dat kan door een mail te sturen naar pci@cultuureindhoven.nl. Doe dit voor woensdag 12 februari.

Presentaties en expositie Materialen voor de Toekomst:
Donderdag 20 februari 
Inloop: 15.15
Programma: 15.30 – 17.00
Borrel: 17.00 – 17.30
Locatie: Designhuis, Stadhuisplein 3
Aanmelden: pci@cultuureindhoven.nl