Direct naar content
05 juli 2023

Ben je benieuwd naar de Impuls voor jongerencultuur regeling? En heb jij ook een goed idee voor een activiteit die jij wil organiseren voor jongeren en weet je niet hoe je een goede aanvraag in moet dienen? Kom dan 5 juli naar onze inspiratie avond bij POPEI van 19.00 – 20.30.

Het is mogelijk voor jongeren en voor organisaties die met jongeren werken om subsidie aan te vragen bij Cultuur Eindhoven voor jongerencultuur. Jongeren tussen de veertien en zevenentwintig jaar oud krijgen de kans om zelf culturele activiteiten op te starten met en voor hun leeftijdsgenoten. Met de subsidieregeling “Impuls voor Jongerencultuur Eindhoven” wil Cultuur Eindhoven samen met gemeente Eindhoven ervoor zorgen dat jonge Eindhovenaren meer cultuur maken en beleven in hun vrije tijd. Afgelopen mei was het mogelijk een aanvraag in te dienen en in augustus is het weer mogelijk om geld aan te vragen bij Cultuur Eindhoven voor jongerencultuur. Onder cultuur verstaan we podiumkunsten, film, beeldende kunst, letteren, erfgoed, design en alles daartussen of een combinatie daarvan. Meer informatie over de regeling is te vinden via onze website.

In mei hebben verschillende jongeren een aanvraag ingediend. Zij zullen op 5 juli hun ervaringen delen en vertellen hoe zij hun aanvraag hebben aangepakt.
 
Wil jij hier graag bij aanwezig zijn?
Meld je dan nu aan via info@cultuureindhoven.nl. Doe dit uiterlijk maandag 3 juli zodat we weten hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn.